40 års bransjeerfaring, et godt nettverk av leverandører og partnere sikrer deg som kunde den beste løsningen

Vi hjelper deg i hele prosessen fra prosjektstart til montering, årlig service og vedlikehold

Tilbehør og portautomatikk

Vi tilbyr Marantec portautomatikk som samsvarer med særdeles høy kvalitet. Responsen fra våre kunder har vært kun positive til våre produkter. De er svært stillegående takket være sin mykstart/mykstopp funksjon.

Man kan komfortabelt og sikkert kjøre inn i garasjen uavhengig av tid på døgnet, og værforhold. En radiosender sørger for at man ikke trenger å gå ut av bilen for å åpne porten. Porten åpnes med et enkelt trykk på senderen. Radiosender med rullerende kode sikrer at ingen andre kan komme seg inn i garasjen. For økt komfort kan man utruste motoren med batteri back up, som sørger for at portmotoren kan betjenes ved strømbrudd.

Nødvendig sikkerhet

Om porten treffer en hindring vil en føler i motordriften registrere hindringen og motordriften snur retning og porten går opp. For økt sikkerhet kan porten leveres med fotocelle-sikkerhet. Denne sørger for at porten ikke går ned dersom det er en hindring i portåpningen. Registrerer den en gjenstand vil porten gå opp igjen.

En håndsender – mange muligheter

En radiosender kan styre flere motorer som f.eks. en grind / port. Da kan man kjøre rett inn i garasjen, noe som er særlig viktig om man ligger helt inntil en trafikkert gate. Har man bestemt seg for å investere i en grind sammen med porten kan man være sikker på at man kjøper et radiosystem som integrerer begge produktene. Vi tilbyr både 2, 4 og 10 kanals håndsendere. 10 kanals sender kan styre inntil 10 porter eller annen automatikk.

Funksjonell i alle situasjoner

Strømbrudd er ikke lenger noe problem. Motorene kan frikobles ved strømbrudd. Dette gjør at porten kan betjenes manuelt. Der man ikke har annen mulighet til å komme inn i garasjen enn gjennom porten, kan man montere en utvendig nødfrikobling. Den låsbare frikoblingen gjør at man får opp porten ved strømbrudd.

Marantec Portutomatikk av meget høy kvalitet. Tyskprodusert. De er svært stillegående takket være sin mykstart / mykstopp funksjon.

  • Radiofrekvens 868 MHz med svært god rekkevidde
  • Innbruddsikkert takket være 1 billion sikkerhetskoder
  • Automatikken stopper umiddelbart hvis porten skulle møte et hinder
  • Innebygd lys i automatikken

Marantec portåpner HL8/HL10/HL15

Høy kvalitet og med mange tekniske funksjoner. Leveres med beltedrift slik at den er svært stillegående. Kan leveres med både trådløs trykknapp og trådløst utvendig kodetastatur. 1 stk håndsender leveres som standard. Marantec portåpner HL10 (C360): Vår bestselger! Kan benyttes til både små og store porter. 3 ulike skinnetyper. Svært høy kvalitet, beltedrift. Kan leveres med trådløs trykknapp og utvendig trådløst kodetastatur. 2 stk håndsendere leveres som standard. Marantec portåpner HL15 (C370): Kraftig portåpner som er beregnet, og som vi har levert til mange fellesgarasjer. Beregnet for å bli benyttet av mange brukere daglig.

Er klargjort for:

Tidsinnstilt automatisk lukking, fotoceller. Trådløs trykknapp, utvendig kodetastatur, nøkkelbryter. 2 stk håndsendere leveres som standard for HL10 og HL15.

Tilbehør

Det finnes en rekke tilbehør til våre automatikkløsninger: Ekstra håndsendere, kodeboks til å montere på vegg, telefonstyring, kontrollpanel , LED varsellampe, 2, 4 eller 10 kanals radiosender, fotoceller, trådløs dørsensor, kortleser, alarmsirene, induktiv sløyfe, radar, nødbatteri, flere frikoblingsmuligheter, telefonprogrammering m.m. Det meste kan tilpasses brukerens behov.

Kontakt oss

2 + 6 =

Scanmark Service AS

Råbekksvingen 1a
1617 Fredrikstad

Tlf: +47 69329499
Epost: post@scanmarkservice.no

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag – Søndag: Stengt

Startbank

40 års bransjeerfaring

Scanmark har siden 1991 levert produkter som garasje og industriporter, grinder og områdesikring, ståldører og brannskyveporter, lastebrygger og lastesystemer til industri og privatmarkedet.

2022 © Scanmark Service AS | Personvern