40 års bransjeerfaring, et godt nettverk av leverandører og partnere sikrer deg som kunde den beste løsningen

Vi hjelper deg i hele prosessen fra prosjektstart til montering, årlig service og vedlikehold

Lastesystemer

Våre lastesystemer er komplette systemer for å laste eller losse gods i varehus, lager eller logistikksentre.

Lastesystemene inkluderer lastehus, løftebrygge, værtetting, leddporter og annet tilleggsutstyr som kjøreguide, gummiklosser etc. Hydraulisk løftebrygge er en bevegelig plate som passer for alle typer ramper og kjøretøy. Innebygde sikkerhetselementer sikrer at man ikke risikerer klemskader.

CAEMA Rite-Hite er ledende innenfor lastehus og lastebryggeutstyr

Vi kan hjelpe deg å velge det beste produktet for å maksimere ansattes produktivitet og sikkerhet, spare energi, beskytte varer og unngå skader på mennesker, redusere driftsstopp og redusere reparasjonskostnader. Med høyt aktivitetsnivå og stort tempo er god sikkerhet for personell og varehåndtering særdeles viktig.

FLEXIDOCK, Safe-T-Lip lastebrygger og Wheel-Lok kjøretøylås hjelper deg med dette. Produktutvalget kompletteres med hydrauliske og teleskopiske lepper på lastebryggene og en rekke andre valgmuligheter for lastebryggeløsninger.

Modulære dockingsystemer og faste ISO-systemer sikrer effektiv drift og energibesparelser.

Vi sørger vi for løsninger som kan tilpasses de fleste behov for lastehåndtering. Vår komplette løsning for innovative industriløsninger møter kravene dine til gode miljøløsninger, effektivitet, sikkerhet og stabilitet. Ettermarkedsløsningene våre er med på å redusere vedlikeholds- og reparasjonskostnader.

Produktene er CE-merket og tilfredsstiller kravene til europeiske standarder.

Kontakt oss

15 + 8 =

Scanmark Service AS

Råbekksvingen 1a
1617 Fredrikstad

Tlf: +47 69329499
Epost: post@scanmarkservice.no

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag – Søndag: Stengt

Startbank

40 års bransjeerfaring

Scanmark har siden 1991 levert produkter som garasje og industriporter, grinder og områdesikring, ståldører og brannskyveporter, lastebrygger og lastesystemer til industri og privatmarkedet.

2022 © Scanmark Service AS | Personvern