40 års bransjeerfaring, et godt nettverk av leverandører og partnere sikrer deg som kunde den beste løsningen

Vi hjelper deg i hele prosessen fra prosjektstart til montering, årlig service og vedlikehold

Dukporter

Scanmark Service AS tilbyr et bredt utvalg av dukporter, også betegnet som gardinporter.

Fleksibilitet og høy kvalitet Dukporter er spesielt fleksible og kan fungere som enhver annen port i det daglige. Portduken er, i likhet med de øvrige materialene, utført i høy kvalitet og tåler daglig hard bruk og urene omgivelser. Montering er svært enkelt – og således rimelig. Plassbehovet er minimalt og alt vedlikehold er enkelt. Det er dessuten mulighet for tilslutning av fotoceller til automatisk åpning, samt fjernstyring, autolukkefunksjon og mye mer.

Individuell tilpasning

Sammen med deg avklarer vi alle de ønsker og behov det måtte være til portens utforming og daglige funksjon. Tilpasningsmulighetene er nesten uendelige og vi kan sørge for en god og funksjonell løsning som holder til mange års daglig drift.

Vi hos Scanmark Service AS står klare med rådgivning og samtalepartner og vi kommer gjerne på befaring. Vi tilbyr både forslag til løsning og montering

Kontakt oss

6 + 2 =

Scanmark Service AS

Råbekksvingen 1a
1617 Fredrikstad

Tlf: +47 69329499
Epost: post@scanmarkservice.no

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag – Søndag: Stengt

Startbank

40 års bransjeerfaring

Scanmark har siden 1991 levert produkter som garasje og industriporter, grinder og områdesikring, ståldører og brannskyveporter, lastebrygger og lastesystemer til industri og privatmarkedet.

2022 © Scanmark Service AS | Personvern