40 års bransjeerfaring, et godt nettverk av leverandører og partnere sikrer deg som kunde den beste løsningen

Vi hjelper deg i hele prosessen fra prosjektstart til montering, årlig service og vedlikehold

Industriporter

Våre industriporter er av høy kvalitet som tåler aktiv bruk over lang tid. Vi legger stor vekt på funksjonalitet, sikkerhet og holdbarhet for produktene og levering, installasjon og service. Vi garanterer den beste kvaliteten.

Vi tilbyr industriporter av alle slags typer og formål. Vi leverer porter fra de minste størrelsene og helt opp til 40 m (hangar- og skipsverftsporter). Vi har leddporter, rulleporter, hurtigporter, dukporter, brannporter, sidehengslede foldeporter og takfoldeporter til industrien.

Samtlige leveres i en rekke farger og løsninger. Man kan velge innfelte dører, vinduer, ulike låsemekanismer, sensorer osv.

Våre leddporter er konstruert av stål eller aluminiumseksjoner. Dette gjør det mulig å lage den størrelsen, funksjonaliteten og utseende du selv ønsker. Videre kan dørene leveres i hvilken som helst RAL farge.

Panelene i våre dører er optimalt beskyttet mot korrosjon takket være bruken av materialer av høy kvalitet som er galvanisert og lakkert. Dette garanterer en lang levetid, selv når de utsettes for ekstremvær og tøffe miljøer. Vi kan også levere rustfrie beslag til bruk i miljøer med høy fuktighet, kjemikalier eller andre rustfremmende stoffer og temperaturer.

Panelene leveres i 40- og 80 mm tykkelse. Portene oppfyller kravene til de europeiske standardene EN 13 241 1: 2003 og er CE-merket. Vi kan også levere produkter i de ulike brannklassene EI30 – EI120 som tilfredsstiller kravene i NS 3919, gode U-verdier som tilfredsstiller kravene til TEK10 samt meget gode verdier for luft-, lyd og vanngjennomtrengning.

Vi kan levere porter, grinder, industrigjerder, bommer, sikkerhetsprodukter til fleste behov. Vi har erfarne montører som monterer opp utstyret og dessuten sørger for drift og vedlikehold i etterkant.

Kontakt oss

10 + 9 =

Scanmark Service AS

Råbekksvingen 1a
1617 Fredrikstad

Tlf: +47 69329499
Epost: post@scanmarkservice.no

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag – Søndag: Stengt

Startbank

40 års bransjeerfaring

Scanmark har siden 1991 levert produkter som garasje og industriporter, grinder og områdesikring, ståldører og brannskyveporter, lastebrygger og lastesystemer til industri og privatmarkedet.

2022 © Scanmark Service AS | Personvern