40 års bransjeerfaring, et godt nettverk av leverandører og partnere sikrer deg som kunde den beste løsningen

Vi hjelper deg i hele prosessen fra prosjektstart til montering, årlig service og vedlikehold

Foldeporter

Foldeportene er sterke som rammebygde porter og har isoleringsverdier som en sandwichbygd port! De kan leveres i valgfri farge, med eller uten glassfelter og med gjennomgangsdør for enklere adkomst.

Våre foldeporter fra Reco er av metall, isolerte, tilpasset for ulike byggeprosjekter og har manuell eller motorisert funksjon. De er høyisolerte med ubrutt kuldebro. Dette er stabile foldeporter med fleksibelt design.

Porten er oppbygd av seksjoner med innvendig ramme av varmeforsinket hulprofiler i leddet. Samtlige beslag og gjengejern er innfestet.

Ytterkledd av varmeforsinket pulverlakkert stålplate og isolering av CFC-fri styrencelleplast.

Ved at det ikke er kontakt mellom rammen og kledningen oppnås en brutt kuldebro. Seksjonene er sammenføyd med smørefrie hengsler innkapslet i Teflon-foringer og konstruert på en slik måte at man får full åpningsbredde fra karm til karm.

Porten festes inn i karmen med justerbare hengsler samt er utstyrt med styre- eller bæreskinne i overkant. Innadgående porter er utstyrt med løftende hengsler som standard.

Tetninger mellom seksjoner er av EPDM-gummi. Gulvtetning ved metallist eller dobbel gummilist. Porten tilbys med markedets bredeste produktportefølje når det gjelder motorstyring.

Portene leveres med utførlige og tydelige monteringsanvisninger som gjør de enkle å montere.

Karmene av type U- og L-profiler, samt firkantrør lagerføres..

Portene er CE-merket og oppfyller kravene i henhold til Europastandard EN 13241-1.

Kontakt oss

9 + 8 =

Scanmark Service AS

Råbekksvingen 1a
1617 Fredrikstad

Tlf: +47 69329499
Epost: post@scanmarkservice.no

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag – Søndag: Stengt

Startbank

40 års bransjeerfaring

Scanmark har siden 1991 levert produkter som garasje og industriporter, grinder og områdesikring, ståldører og brannskyveporter, lastebrygger og lastesystemer til industri og privatmarkedet.

2022 © Scanmark Service AS | Personvern